Samenwerkingspartners

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Samenwerkingspartners

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Met de onderstaande samenwerkingspartners maken wij SkillszKitchen hèt restaurant waar eten, ontmoeten en ontwikkelen centraal staat. 
 

Stichting Urban Skillsz


Het bijzondere aan Skillsz Kitchen is dat jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt hier sociale- en arbeidsvaardigheden (skillsz) ontwikkelen. Skillsz Kitchen begeleidt jongeren van Urban Skillsz. Zo kunnen zie hier werkervaring opdoen en trainingen en cursussen volgen die als opstap dienen naar een duurzame baan. De ontwikkeling van jongeren staat binnen deze samenwerking centraal.
 
 

 

Woonbron


Woonbron is de samenwerking met Skillsz Kitchen aangegaan omdat zij de bewoners van de IJsselburgh graag wil samenbrengen. Door de ruimte beschikbaar te stellen voor betaalbare, gezonde maaltijden en verschillende activiteiten gaan wij samen eenzaamheid tegen. Eten en ontmoeten staat hierin voornamelijk centraal.


 

 Thuisplusflat IJsselburgh


We worden met z'n allen steeds ouder en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen leefomgeving. Om dit mogelijk te maken is het plan voor de Thuisplusflat ontstaan, een samenwerking van de Gemeente, Humanitas, Woonbron, Stichting Vrienden van de IJsselburgh en SkillszKitchen. Want zowel de woningverhuurder als de zorg en welzijnorganisaties vinden het van groot belang dat u prettig woont. 

Corporatie Woonbron verhuurt de woningen. De activiteiten die vinden plaats in het restaurant van SkillszKitchen en worden georganiseerd door Stichting Vrienden van de IJsselburgh. Verder is SkillszKitchen een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Zorg, hulp en welzijn in IJsselburgh worden gecoördineerd door Stichting Humanitas.